?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Ten Things From OryCon

In case you were wondering...


1. I might or might not have been mistaken for author Patricia Briggs.
Answer: True. The gentleman was confused and apologetic.

2. I might or might not have stolen a drink from author Phoebe Kitanidis.
Answer: False. Phoebe is far too lovely a woman to steal from.

3. I might or might not have taken compromising pictures of Talebones editor Patrick Swenson.
Answer: False. Patrick is a scholar and a gentleman. He would never do anything compromising.

4. I might or might not have wandered off alone with author Mary Robinette Kowal.
Answer: False. While I did wander off to talk with Mary, we were never alone. There were always people around. That's my story and I'm sticking to it.

5. I might or might not have forced author Jeff Soesbe to entertain IROSF's editor Stacy Janssen.
Answer: True. It was at a party. I introduced them. Then I had to leave and told Jeff to entertain Stacy. Apparently it wasn't a hardship.

6. I might or might not have dodged a pen thrown at me by author Marti McKenna.
Answer: True. This one was a trick statement. I dodged the pen by standing still. It landed between my feet.

7. I might or might not have bribed author Alma Alexander with chocolate.
Answer: True. You will never get the reason of why out of me.

8. I might or might not have flirted with authors William F. Nolan and Jason V. Brock.
Answer: False. We were too busy talking shop and Sunni was right there and my husband was right there, too. It would have been crass. The shop talk was more fun.

9. I might or might not have abandoned editors Maggie Jamison and Deb Taber at a party.
Answer: True. I had to go back to my hotel room to write. I'm on a deadline

10. I might or might not have teased author Lizzy Shannon mercilessly at her book party.
Answer: False. I didn't have to. Everyone else was teasing her.

Comments

( 1 comment — Leave a comment )
phoebe_k
Dec. 6th, 2009 02:48 am (UTC)
You know you're a writer when shop talk is more fun than flirting. Also, I would be happy to share my drink or buy you one! :-)
( 1 comment — Leave a comment )